Aktivity AJŠ

Členská schůze AJŠ (říjen 2015)


Ve dnech 9. - 10. října 2015 se konalo již třetí zasedání členské schůze AJŠ, tentokrát v Hradci Králové. Hlavním tématem jednání byla příprava na první cyklus certifikačního auditu pro členské školy AJŠ. Členská schůze zvolila nového člena kontrolní komise, upravila znění stanov a v diskuzní části se věnovala tématu mezinárodních zkoušek z cizího jazyka v souvislosti s vydáním seznamu standardizovaných zkoušek MŠMT. Hosty jednání AJŠ byly zástupci AMATE, CAMBRIDGE ENGLISH LANGUAGE ASSESSMENT a ETS.

Hradec Králové, 9. - 10. října 2015
Účast: 26 členských škol, 38 účastníků

Členská schůze:

  • Zvolila nového člena kontrolní komise – paní Danielu Pechačovou z jazykové školy Lexis, Praha.

  • Informovala členy o přípravách na V. ročník mezinárodní konference, která se uskuteční v prostorách Filozofické fakulty v Praze dne 23. dubna 2016. Novinkou roku 2016 budou hromadné přihlášky lektorů z členských škol s 20% slevou na vstup.

  • Hlasovala o třech úpravách stávajícího znění stanov Asociace.

  • Diskutovala a následně přijala návrh na metodické zpracování příprav 1.cyklu certifikace.

  • Odhlasovala rozpočet pro rok 2016.

  • V otevřeném jednání diskutovala téma mezinárodních zkoušek z cizího jazyka v souvislosti s vydáním seznamu standardizovaných zkoušek MŠMT. Hosté jednání byly zástupkyně AMATE, CAMBRIDGE ENGLISH LANGUAGE ASSESSMENT a ETS.


Zpráva zveřejněna: 04. 10. 2015

Představujeme členy asociace



Chtěli byste se stát členem Asociace jazykových škol České republiky? Potřebujete získat informace o formě členství, práv a povinností člena, výši členských příspěvků a dalších informacích, kontaktujte nás.



Partneři Asociace jazykových škol


Bohemia Ventures, spol. s r.o. Books & Books s.r.o. ONLINE jazyky - angličtina online pro samouky, s.r.o. Fraus MyCAT.cz LanguageCert Euroexam